Pisma posjetitelja

Sve 5!!!Slikice dobre,samo da se još malo predstave i ostala brdašca po  kojima se krećete.Nije samo Trakošćan vrijedan,imamo mi toga još!!!Vodič je  super,samo malo blijed.Ali sve u svemu,sviđa mi se stranica.Idemo dalje(!!!),možemo mi još bolje!

From: "Bednjančanka"


Nekoliko pitanja..
Kad vi mislite napokon nesto i u Prebukovju raditi? Neku cestu popraviti,vodu dovesti! Bilo kaj!!!
I kad ste to preimenovali Prebukovje u Podgorje Bednjansko? Zasto nema nikoga tko bi predstavljao Prebukovje na opcini? Taj kraj odumire bas zbog toga jer nema nikakvog napretka. Kad treba glasove skupljat onda se cuju svakakva obecanja,izbori produ budale pobjede a naivci njih ko je.. Htjeli bi rjecnike stampati a neki ljudi jos zive bez tekuce vode i struje dovoljnog napona a kao radite za dobrobit svih nas!! Pa i Prebukovje je u toj zajednici koju toliko spominjate! U zimskim mjesecima kad snjeg padne,isto je ko i u Lici! Promet nemoguc,struje nema po nekoliko dana.. Dosta je toga,vrijeme je da se nesto pokrene!!!

Cekam vas odgovor sa nestrpljenjem.
CLAN GONGA

Kako nisu prilikom asvaltiranja uređene bankine potreban nam je stroj ICB ili slično i nekoliko kamiona kamena za uređenje istih. Pitanja: što je sa dovodom vode ? što je sa izgradnjom mrtvačnice na groblju kod Cafuta ? kad će se asvaltirati cesta od Vuzma do graničnog prolaza Macelj?

Molimo odgovor ! Posano od: Božo Ferčec

 

> Poštovani,
> Za sva navedena pitanja obratite se predsjedniku Vijeća mjesnog odbora
> Jamno-Brezova Gora, Stjepanu Novoselniku. On je već upoznat s Vašim
> pitanjima, i čeka na Vaš poziv. Njegov broj je 091 1771 624.
> S poštovanjem,
> Alen Sajko, zamjenik načelnika Općine Bednja


 
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media