NA KRAJU MANDATA

Mirko Bistrović, koji je dužnost načelnika Općine Bednja obnašao u tri mandata (12 godina), dok je u jednom mandatu bio predsjednik Općinskog vijeća, uputio je čestitku gospodinu Damiru Poljaku u povodu osvajanja načelničkog mandata i izborne pobjede na lokalnim izborima u Bednji. Pošto se g. Bistrović na ovim lokalnim izborima nije kandidirao ni za jednu od dužnosti, on se ovime ujedno oprašta od aktivne politike.


LOKALNI IZBORI BEDNJA 2017. Načelnik Općine Bednja izabran u 1. izbornom krugu

Damir Poljak (HDZ) novi je načelnik, a Ivica Hrenić (HDZ) novi zamjenik načelnika Općine Bednja. Rezultat je to nedjeljnih lokalnih izbora, na kojima je D. Poljak već u prvom izbornom krugu, s 52,14% glasova birača, osvojio mandat načelnika u razdoblju 2017. – 2012.


 


OBAVIJEST VINOGRADARIMA

Udruga vinogradara Gerico iz Bednje i ove godine organizira ocjenjivanje vina berbe 2016. godine.
Ocjenjivanje će se održati u petak, 19. svibnja, u caffe baru Plavi 9 Bednja.


VELIKA SVEČANOST DVD-a BEDNJA

U subotu, 13. svibnja, upriličena je svečana proslava 80 godina humanitarnog rada i postojanja Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bednja. Svečanost je započela okupljanjem i postrojavanjem vatrogasaca ispred vatrogasnog doma u Bednji, nakon čega je krenuo svečani mimohod vatrogasaca prema župnoj crkvi u Bednji gdje je bila sveta misa za sve pokojne članove DVD-a.


UDRUGA UMIROVLJENIKA OPĆINE BEDNJA

Šezdeset članova Udruge umirovljenika općine Bednja u petak je, 12. svibnja, boravilo na društvenom izletu u Bjelovarsko – bilogorskoj županiji, gdje su obišli Veliko Trojstvo i njegove znamenitosti.  Bio je to prvi posjet bednjanskih umirovljenika ovoj općini pa i ne čudi da su s velikim interesom sudjelovali u obilasku domicilnih lokaliteta kroz koje ih je stručno provela Marta Matunci.


LIMENA GLAZBA DVD-a BEDNJE

Limena glazba DVD-a Bednje također slavi svoj 80. rođendan, a glazbenici će svoju proslavu održati u nedjelju, 14. svibnja.
Proslava će početi koncertom u 17 sati koji će u prostorijama društveno – vatrogasnog doma održati Limena glazba Bednja, Limena glazba Lepoglave i sastav Kavaliri.


VISOK JUBILEJ Dobrovoljno vatrogasno društvo Bednja

U subotu, 13. svibnja, Dobrovoljno vatrogasno društvo Bednja obilježava visok jubilej – 80 godina kontinuiranog rada i djelovanja. Manifestacija počinje u 15 sati svečanim mimohodom ulicama Bednje, nakon čega će se svi vatrogasci uputiti na misu koja u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije počinje u 15.30 sati.


SVEČANA SJEDNICA OPĆINE BEDNJA

U povodu obilježavanja Dana općine, u društveno – vatrogasnom domu u srijedu je, 10. svibnja, održana svečana sjednica Općinskog vijeća Bednje. Nakon intoniranja državne himne, okupljene je prvi pozdravio predsjednik Općinskog vijeća Ivan Brezni.


PROMOCIJA Predstavljena marka s motivom dvorca Trakošćan

Fotografija našeg najljepšeg hrvatskog dvorca Trakošćan ponovo će obići Europu. Ovoga puta na poštanskoj marki namijenjenoj europskom poštanskom prometu. Naime, u ponedjeljak, 8. svibnja, u dvorcu Trakošćan predstavljena je marka s motivom Trakošćana iz serije Europa-Dvorci, a koju je Hrvatska pošta pustila u optjecaj u utorak, 9. svibnja.


Stranica 1 od 135Prva   Prethodna   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Slijedeća   Posljednja   

 
 
 Prijava


Registracija
Zaboravljena lozinka ?

21.05.2017.  u 08  sati
13,6°C

Vidljivost: 
10 km
Smjer vjetra: 
SSW - jug-jugozapad
Jačina vjetra:  
2 - povjetarac
Naoblaka: 
10/10
Pojave: 
-
>> Trodnevna automatska prognoza prognostičkog modela "Aladin" za Bednju
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media