OPĆINA BEDNJA U tijeku su pripreme za početak vodoopskrbnih ulaganja
Na području Bednje priprema se gradnja triju vodovoda

U suradnji Općine Bednja i Ivkom – Voda d.o.o. u tijeku su pripreme za početak realizacije triju vodoopskrbnih zahvata na rubnim, pograničnim općinskim područjima, gdje pojedina samačka i staračka kućanstva još nemaju vodovoda, a time ni redovite vodoopskrbe.

Prema informaciji direktora komunalnog poduzeća Kemauček Krunoslava Blažija, predstavnici Općine i Ivkoma već su obišli teren i utvrdili način izvođenja radova, koji bi trebali početi za oko mjesec dana.
Novi vodovod gradit će se u zaseoku Samboli na području Vrbna, gdje je potrebno položiti oko 500 metara novog cjevovoda (on bi se spojio na postojeći vodovod). Također, novi vodovod gradit će se i u zaseoku Zimeti u Jamnom. Voda će u Zimete stići iz pravca Čižića cjevovodom duljine oko 700 metara.

Još jedan vodovod gradit će se u zaseoku Visine u Cvetlinskoj Jazbini, a budući da je riječ o pograničnom području, gdje će se morati kopati s obje strane granice, za taj zahvat suglasnost je dala i Općina Videm.
Ovi vodoopskrbni zahvati izvode se u cilju osiguranja dovoljnih količina pitke vode i za najudaljenija i najmalobrojnija kućanstva dalekih zaselaka.
 

08.03.2017.

   

Samo registrirani korisnici mogu komentirati. Registrirati se možete ovdje: Registrirajte se. Ako ste već registrirani korisnik prijaviti se možete ovdje: Prijava.


 
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media