POMOĆ NAJPOTREBITIJIMA U suradnji Općine Bednja i Gradskog društva Crvenog križa Ivanec
U tijeku podjela paketa za 119 siromašnih kućanstava i četvero djece

U suradnji Općine Bednja i Gradskog društva Crvenog križa Ivanec u ponedjeljak je, 13. ožujka, na području naše općine počela podjela humanitarnih paketa socijalno ugroženim kućanstvima i građanima.
 Riječ je o humanitarnoj akciji koja se provodi u zajedničkoj akciji s Hrvatskim Crvenim križem, a financira se iz Operativnog programa za hranu i/ili osnovnu materijalnu pomoć 2014. – 2020. Europskog fonda za najpotrebitije (FEAD).
Među partnerima u ovome projektu je i ivanečki Crveni križ, putem kojeg će humanitarne pakete dobiti i najpotrebitiji s područja općine Bednja. U distribuciju paketa do najugroženijih uključila su se i dobrovoljna vatrogasna društva, koja će do 85 kućanstava koja žive u teškim materijalnim i socijalnim prilikama prevesti ukupno 119 paketa s hranom i higijenskim potrepštinama. Pakete će dobiti i četvero djece, a sadržaj paketa ovisi o njihovu uzrastu.
Ova akcija je naišla na dobar odaziv, a ne treba ni posebno spominjati koliko pomoć bilo koje vrste znači za najsiromašnije i najpotrebitije građane.

13.03.2017.

   

Samo registrirani korisnici mogu komentirati. Registrirati se možete ovdje: Registrirajte se. Ako ste već registrirani korisnik prijaviti se možete ovdje: Prijava.


 
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media