USKRS Općina Bednja i Grad Lepoglava pozivaju vjernike i izletnike na Ravnu goru
Na Uskrsni ponedjeljak misa u kapelici Sveta tri kralja

I ove godine svi su vjernici, hodočasnici, planinari iz cijele Varaždinske županije i pograničnih slovenskih naselja i izletnici iz Bednje i iz širega kraja pozvani da se na Uskrsni ponedjeljak upute na pohod na Ravnu goru, do kapelice Sveta tri kralja, u kojoj se tradicionalno toga dana održava misno slavlje. Misa će početi u 11 sati, a predvodit će je bednjanski župnik vlč. Neven Blažon.
Vlč. Blažon ujedno će predvoditi hodočašće vjernika na Ravnu goru pa su svi koji se u ponedjeljak žele pridružiti pozvani da se u jutarnjim satima okupe ispred župne crkve u Bednji. Polazak pješice na Ravnu goru je u 9 sati.
Nakon mise sve posjetitelje očekuje tradicionalni uskrsni grah kojim će ih i ove godine počastiti Općina Bednja i Grad Lepoglava. Okupljanje većeg broja planinara i hodočasnika na Ravnoj gori uz blagdan Sveta tri kralja i na Uskrsni ponedjeljak već je prešlo u tradiciju pa se stoga i ove godine očekuje lijepo društveno okupljanje u blagdanskom ozračju.
 

12.04.2017.

   

Samo registrirani korisnici mogu komentirati. Registrirati se možete ovdje: Registrirajte se. Ako ste već registrirani korisnik prijaviti se možete ovdje: Prijava.


 
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media