PRAZNIK RADA Poziv Turističke zajednice Trakošćan – Općina Bednja
Provedite Prvi svibanjski izlet u Trakošćanu!

Turistička zajednica Trakošćan-Općina Bednja i ove godine organizira tradicionalnu manifestaciju Prvi svibanjski izlet u Trakošćanu. Odlučite li, dakle, provesti Praznik rada u „biseru Hrvatskoga zagorja“, organizatori vas obavještavaju da su za sve posjetitelje priredili bogat program s mnoštvom zabavnih i kulturnih sadržaja te raznim atrakcijama kojima će vam boravak u Trakošćanu ove godine učiniti posebno zanimljivim.
Tako će se na Trgu tradicijskih obrta u podnožju dvorca moći vidjeti prezentacije raznih starih obrta, a očekuje vas i interesantna ponuda OPG-ova. Dolazak su naime, najavili lončari, licitari,  proizvođači drvenih proizvoda i starinskih igračaka, kovači i drugi. Trakošćanom će ophodariti Trakošćanski streličari, a stižu i Zelingradski vitezovi, koji će svojim odorama i opremom sasvim sigurno biti jedna od ovogodišnjih glavnih trakošćanskih atrakcija.
Zabavni program počinje u 10.30 sati, nastupom Limene glazbe DVD-a Bednje, a nakon toga posjetitelji će moći pratiti i nastupe KUD-a Cvetlinski zvon iz Cvetlina i KUD-a Josipa Jedvaja iz Vrbna.
Podjela tradicionalnog prvosvibanjskog graha, koji svake godine tradicionalno spremaju ekipe okupljene podno dvorca, slijedi nakon 12 sati.
Oko 14 sati u okolici dvorca zapucat će kuburaši i to članovi Glasne kubure iz Kamenice te Prve kubure iz Višnjice, a nakon toga slijedi zabava uz nastup glazbenog sastava Kavaliri.
Za bogatu gastronomsku i ugostiteljsku ponudu u podnožju dvorca, na ulazu u muzejski kompleks, zadužen je hotel Trakošćan.
Turistička zajednica i Općinu Bednja, kao tradicionalni organizatori prvosvibanjskog programa, pozivaju sve posjetitelje da Praznik rada provedu u Trakošćanu.
Turistička zajednica ujedno poziva sve udruge, OPG-ove, obrte i druge sudionike koji bi željeli izlagati ili prodavati svoje proizvode u Trakošćanu da se što prije jave u Jedinstveni upravni odjel Općine Bednja radi prijave i izdavanja rješenja.
 

> Zvučna najava

 

20.04.2017.

   

Samo registrirani korisnici mogu komentirati. Registrirati se možete ovdje: Registrirajte se. Ako ste već registrirani korisnik prijaviti se možete ovdje: Prijava.


 
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media