Božićnim koncertom oduševili brojnu publiku

Objavljeno 24.12.2018.

Sjajnim Božićnim koncertom održanim jučer u vatrogasnom domu u Bednji, domaća i pojedina gostujuća kulturno – umjetnička društva i bednjanski učenici brojnim su posjetiteljima uljepšali atmosferu božićnih dana. 

Čestitke i oduševljenje gledatelja programom i izvođačima ujedno je bila i najbolja potvrda dobre odluke da društva koja „nose“ kulturni život našega kraja ponovno ujedine snage i na zajedničkom koncertu građanima pokažu bogatstvo i raznolikost svoga stvaralaštva.

Oduševili su svi izvođači:  KUD Josipa Genca i Limena glazba DVD-a Bednje, KUD Josipa Jedvaja iz Vrbna čije je izvedbe na pijaninu pratila Kristina Jurić kao i Cvetlinski zvon iz Cvetlina sa svojom tamburaškom sekcijom. 

S posebnim emocijama publika je pratila nastup dječjeg pjevačkog zbora i skupine recitatora Osnovne škole Franje Serta te recitaciju Tereze Tušek koju je na flauti pratila njena sestra Aneta. 

Nastupio je i muški vokalni sastav iz Ivanca, a zasvirali su i Bednjanski štemeri. 

Božićne i novogodišnje čestitke svim je građanima i djeci te izvođačima programa uputio načelnik Općine Bednja Damir Poljak. 

U ime organizatora, KUD-a Josipa Genca, svim KUD-ovima i učenicima je na odazivu i sudjelovanju u programu zahvalio predsjednik Gabrijel Štefanec te svima također uputio božićne i novogodišnje čestitke.