Općina Bednja
PRILAGODBA PRISTUPAČNOSTI

Nastavkom ulaganja u središnji park, Općina Bednja uskoro dobiva još ljepšu vizuru

Objavljeno 02.11.2022.

Nakon što je u središtu Bednje nedavno niknuo novi park, Općina nastavlja s njegovim uređenjem, a sve kako bi stara općinska jezgra zasjala u punom sjaju. Naime, načelnik Damir Poljak s tvrtkom je Hidroing u srijedu potpisao ugovor o drugoj fazi radova na uređenju parka vrijedan 1,1 milijun kuna. 

Ova vrijedna investicija realizirat će se uz potporu LAG-a Sjeverozapad koji je Općini Bednja za drugu fazu uređenja parka odobrio maksimalni iznos sredstava čime je još jednom potvrdila kako je uspješna u povlačenju vanjskih izvora financiranja. 

Osim što će dodatnim ulaganjima Bednja dobiti još ljepšu vizuru, dovršetkom ovog projekta stara općinska jezgra bit će uređenija i sasvim sigurno privlačnija turistima, ali i mještanima.

- Naše prekrasno novo šetalište ovom ćemo investicijom dodatno urediti čime našim stanovnicima stvaramo privlačan i ugovor prostor za boravak na otvorenom i provođenje slobodnog vremena. Budući da smo zbog svojih prirodnih ljepota sve privlačniji turistima, ovakvim ulaganjima dodatno naglašavamo sve ono što Općina Bednja ima za ponuditi – rekao je načelnik Poljak.