Općina Bednja
PRILAGODBA PRISTUPAČNOSTI

Stolnoteniski turnir Općine Bednja poprimio međunarodni karakter – među sedam ekipa, jedna i iz susjedne Slovenije

Objavljeno 16.05.2023.

Povodom Dana Općine Bednja u petak je u sportskoj dvorani Osnovne škole Franje Serta održan stolnoteniski turnir koji je okupio sedam ekipa, ali i poprimio međunarodni karakter. Naime, uz domaće ekipe iz raznih dijelova Varaždinske županije, na turnir je stigao i klub iz susjedne Slovenije.

Natjecali su se stolnotenisači iz Športsko rekreativne udruge Sudovčina, Stolnoteniskog kluba Visia, Društva sportske rekreacije Žarovnica, Stolnoteniskog kluba Zagorac Krapina, Stolnoteniskog kluba Varaždin, Stolnoteniskog kluba Općine Bednja te Namiznoteniškog kluba Ptuj.

- Jedan dan odlučili smo, osim kulinarskom natjecanju, posvetiti i sportu što je područje u koje ulažemo značajna sredstva. Naime, cilj nam je našim mještanima osigurati uvjete za bavljenje sportom i rekreacijom te ih poticati na zdrav način života. Time podižemo kvalitetu njihovog života – naglasio je načelnik Damir Poljak čestitavši najboljima na pobjedi.

Prvo mjesto na turniru osvojio je Darko Drčić, član NTK Ptuj. Srebro je pak otišlo u ruke Darija Grda iz STK Varaždin, dok se broncom okitio predstavnik domaćina, Darko Putar iz STK Općine Bednja.