Općina Bednja
PRILAGODBA PRISTUPAČNOSTI

Ivica Hrenić, zamjenik načelnika

Rođen sam u Cvetlinu 01.05.1975. godine, kao drugo dijete u  četveročlanoj obitelji koja i danas živi u Cvetlinu u  općini Bednja.

Djetinjstvo provodim u svome mjestu, gdje završavam osnovnu školu. Po završetku osnovne škole, u Ivancu upisujem strojarsko-tehničku školu koju i uspješno završavam te nakon nje upisujem prometnu školu.  Po završetku srednje škole otvaram prijevoznički obrt, kojemu -  po majčinom umirovljenju -  pridružujem njezinu ugostiteljsku djelatnost. Kao komunikativna i snalažljiva osoba i uz dozu ambicioznosti, prije deset godine prijevozničkom i ugostiteljskom poslu pridružujem i generalno zastupništvo za uvoz i prodaju parfema FM WORLD u Republici Hrvatskoj. Sve poslove objedinio samu firmu „COLOSSEUM“, s kojom uspješno poslujem i danas.

Član sam Hrvatske demokratske zajednice od 1991. godine, a  posebno aktivno  sudjelujem u provođenju politike stranke od  1997. godine, kada  sam postao član Općinskog vijeća Općine Bednja iz redova Hrvatske demokratske zajednice. Član Vijeća Općine Bednja sam od te 1997. pa sve do ovih izbora, tako da dobro poznajem rad naše općine.

Kao aktivan i ustrajan član, 2000. godine izabran sam za predsjednika Općinskog odbora Hrvatske demokratske zajednice općine Bednja. Uz to obavljam i funkciju predsjednika Udruge za šport i rekreaciju u rodnom Cvetlinu,  aktivni sam član  Dobrovoljnog vatrogasnog društva Cvetlin, kao dočasnik prve klase te član Lovačke udruge „Lane“ Cvetlin.

Živim u sretnom braku sa suprugom Andrejkom i sinovima Ivanom i Andrejem, u obiteljskoj kuću u Cvetlinu, u zajedništvu s roditeljima Ivanom i Marijom.