Općina Bednja
PRILAGODBA PRISTUPAČNOSTI

OBAVIJEST O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA: Obavezna provjera COVID potvrda ili drugih dokaza o cijepljenju, preboljenju ili testiranju

Objavljeno 13.11.2021.

Temeljem Odluke Stožera civilne zaštite RH o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova  od 12. studenoga 2021.

U skladu s mjerama sprječavanja širenja COVID-19 zaraze, na ulazu u službene prostorije Općine Bednja vrši se provjera COVID potvrda ili drugih dokaza o cijepljenju ili preboljenju ili testiranju na COVID-19 te se iste ne pri tom ne pohranjuju niti kopiraju.

Pri tom se na zahtjev osobe ovlaštene za provjeru na ulazu mora dati na uvid osobni dokument kojim se provjerava identitet nositelja COVID potvrde ili drugih dokaza o cijepljenju ili preboljenju ili testiranju na COVID-19, ali se ne pohranjuje.

Za načine i kontakte za ostvarivanje prava na zaštitu vlastitih osobnih podataka i u slučaju postojanja bilo kojeg pitanja o zaštiti osobnih podataka, molimo obratite se našem Službeniku za zaštitu podataka elektroničkom poštom na adresu bi@biconsult.hr.