Objavljeno

SADA JE SIGURNO: Bednja dobiva dječji vrtić – za gradnju odobreno 4,79 mil. kuna iz EU fondova

Načelnik Bednje Damir Poljak sa svim svojim suradnicima i cijelom općinskom upravom s velikim je zadovoljstvom dočekao željno očekivanu vijest koja je danas i potvrđena od strane Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju: Općini Bednja je iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova (u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija) odobreno 4,79 milijuna bespovratnih kuna za projekt uređenja dječjeg vrtića u Bednji!

Objavljeno

Potpisan Sporazum o stručnoj suradnji Općine Bednja s Nastavnim zavodom „Dr. Andrija Štampar“

Načelnik Općine Bednja Damir Poljak u ponedjeljak je, 19. ožujka, s dr. Zvonimirom Šostarom, ravnateljem Referentnog centra Ministarstva zdravstva RH za zaštitu zdravlja starijih osoba – Službe za javnozdravstvenu gerontologiju Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ potpisao Sporazum o stručnoj suradnji vezanoj uz primjenu projekta preorijentacijskog zanimanja gerontodomaćice u izvaninstitucionalnoj skrbi za starije.

Objavljeno

Održana izborna skupština Pčelarske udruge Čmalico

S obzirom na dobru suradnju Pčelarske udruge Čmalico iz Bednje s pčelarima lepoglavskog kraja od kojih su mnogi i njeni članovi, ovogodišnja skupština udruge, koja je ujedno bila i izborna, održana je u restoranu Ivančica u Lepoglavi.

Objavljeno

U Ministarstvu graditeljstva potpisana Odluka o financiranju energetske obnove PŠ Cvetlin

Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar na prigodnoj je svečanosti održanoj danas u prostorijama resornog ministarstva uručio osam odluka o financiranju projekata energetske obnove javnih zgrada u Varaždinskoj županiji ukupne vrijednosti 39.319.175,74 kuna, od čega su 20.000.379,58 kuna bespovratna sredstva Europskog fonda za regionalni razvoj.